GlavnatraziMapa sajta
 
 

Istorija kompanije

       

          Nadežda Aleksandrovna Gabuda, doktor medicine i bioenergoterapeut, je u 1993 godini odlučila da isproba prašak ceolita kao piling i masku u sauni. Efekat se pokazao nevjerovatnim!
          Prašak ceolita nije izabrala slučajno. Nadežda Aleksandrovna je već bila upoznata sa radom svojeg muža, Svetislava Petroviča Gabude, jednog od najznačajnijih svjetskih istraživača u oblasti svojstva i primjene tehnologije prirodnih ceolita u raznim oblastima kao i u narodnoj medicini i domaćinstvu.
          To je Svetislavu Petroviču Gabudi i njegovoj saradnici u naučno istraživačkoj labaratoriji, k.f.-m.n., Nataliji Vitaljevnoj Lesnovoj, dalo ideju da naprave preparat za kožu na osnovi ceolita. Po njihovoj zamisli taj preparat je trebao da čisti, hidrira i podmlađuje kožu.
          Za te potrebe je napravljena Naučno – proizvođačka labaratorija „LN – Kozmetika“. U 1997 godini se kao rezultat pojavila prva mineralno – slana kompozicija koja je postala osnova izvjesnog litokompleksa „Tajna Ljepote“.
          Rezultat je prevazišao sva očekivanja i postao prava senzacija kako kod profesionalaca tako i kod običnih korisnika. Od tog momenta Natalija Vitaljevna je usmjerila svo svoje znanje i trud na usavršavanje kozmetičke kompozicije koja je bazirana na ceolitu, drugim prirodnim mineralima i ljekovitom bilju, to jeste na usavršavanje suve kozmetike „Tajna Ljepote“.
          Unikatnost suve kozmetike nije bilo moguće odmah primjetiti. Nevjerovatna svojstva i novi vid kozmetike se mogao osjetiti tek njenom primjenom. Zbog toga je na kraju 2003 godine Georgij Feliksovič Lesnov napravio cijeli lanac kompanije „Tajna Ljepote“. Poslije toga je počelo pravo čudesno vrijeme razvitka kompanije „Tajna Ljepote“ i naučno – proizvođačke labaratorije „LN – Kozmetika“.