GlavnatraziMapa sajta
 
 

Elita

elitaSUVA KOZMETIKA ’’ELITA’’

Da li ste se nekada pitali kako vaš omiljeni šampon ili krema utiču na vaše zdravlje? Na vašu jetru, imunitet, na zglobove?
Istraživanja u poslednjim godinama su pokazala da takva slana svojstva kao što su vitamini i alkaloidi biljaka ulaze u krv kroz kožu čak za nekoliko minuta poslije nanošenja, u vidu rastvora ili emulsija.
U svakom kozmetičkom proizvodu, koji sadrži vlagu, obavezno ulaze sintetički konzervanti, bojitelji, gustini, emulgolatori, stabilizatori i sredstva za pjenu, koja neizbježno ulaze u podkožne kapilare i dalje se prenose kroz krv na sva tkiva i organe.
Kozmetička Kompanija OOO NPL ’’LN-Kozmetika’’ je unikatna jer njeni prozvodi potpuno odgovaraju tedenciji k proizvodima potpuno prirodnog porijekla.
Preparati linije suve kozmetike za njegu kože lica, tijela i kose ’’Elita’’ serije ’’Tajna Ljepote’’ predstavljaju smjese visokokvalitetne roze i bijele gline, minerala vulkanskog porijekla, prirodnih soli natrijuma i bakra, ljekovitih biljaka, ljuski žitarica, izsitnjenih plodova bobičastog i običnog voća, i drugih biljnih komponenti.  U sastav komponenti uključen je i sapropelj-bogat izvor aminokiselina, peptida, guminove kiseline i drugih biološki aktivnih supstanci.
Zahvaljujući izbalansiranom sastavu kozmetika ’’Elita’’ osposobljuje efektivno prolaženje korisnih supstanci u duboki sloj kože, čuva i podržava normalnu strukturu kolagena, ovladava dobrim baktericidima, ima protivzapaljujuća i umirujuća svojstva, ospsobljuje brzo oporavljanje površinskog epitelnog sloja kože i uvećava njeno reagovanje na viša dejstva.

Taj kvalitet čini ovu kozmetiku idealnom za njegu osjetljive, suve i normalne kože. Kozmetika ’’Elita’’ pokazuje duboko ne veoma blago dejstvo na sve slojeve kože, ona prekrasno odgovara njezi kako mlade tako i zrele kože.
Savremena naučna istraživanja su pokazala da je glina potpuno prirodan izvor silicijuma. Silicijum zadržava mladost, zategnutost kože, elastičnost krvnih sudova, oporavlja imunitet. Primjena visokokvalitetne gline u kozmetici pomaže da se popune nedostaci silicijuma u organizmu. Glina – prekrasni sorbent, u kompleksu s vulkanskim kamenom i solima odlično čisti kožu i kosu od spoljašnjih uticaja.
Pored silicijuma koji se nalazi u sastavu ’’Elita’’, roza i bijela glina sadrže magnezijum, kalijum, kalcijum, natrijum, selen, margnec, molibden, titan, platinu, i drugo. Dodajući glini nekoliko esencijalnih elemenata: soli bakra, magnezijuma i cinka, suštinski je pojačano ljekovito i kozmetičko dejstvo gline na kožu i cijeli organizam. Magnezijum učestvuje u 300 fermentnih reakcija: prolaz energije, metabolizam glukoze, oksidacija masnih kiselina i aktivacija aminokiselina. Bakar učestvuje u sintezi crvenih krvnih zranaca i igra važnu ulogu u proizvođenju pigmentacije kože. Cink je neobhodan za normalni rast kose i noktiju, takođe i pri zarastanju rana.
Suva kozmetika ’’Elita’’ predstavlja koncetrat koji je prije korišćenja potrebno razmutiti vodom do neobhodne konsistencije. Prirodni menerali u njenom sastavu neutralizuju jone teških metala i toksina, aktiviraju proniknuće korisnih jona i biljnih ekstrakta u epidermis i dubinski sloj kože. Zahvaljujući brzo proniknujućem sastavu ’’Elita’’ u kožu, rezultati njene primjene su vidljivi poslije 2,3 primjene.

Sve komponente suve kozmetike obogaćuju kožu mineralima, stabilizuju strukturu kolagena i drugih bjelančevina, obsposobljuju zadržavanje vode u polisaharidima kože, što preduprjeđuje njeno istanjenje i početak javljanja znakova zrele kože.  

 

{%CATALOG_NAME%}

Litofitomaske

Litofitošamponi

Litofitosapun

Litokompleks